Skip to main content
Vacature

Wij zoeken een tandarts

met high-end ambities

Functieomschrijving

Cosmident is op zoek naar een tandarts om ons team uit te breiden.

Wie zijn wij?

Cosmident is een state-of-the-artpraktijk met een internationaal, jong team dat streeft naar de beste tandheelkundige zorg voor elke patiënt. We zijn gelegen in Lier en zijn voorzien van de modernste technologieën en technieken.

Wat doen wij?

In onze praktijk verzorgen wij nascholingen voor collega’s op het gebied van Praktijkmanagement, Restauratieve tandheelkunde en implantologie. Wat ons onderscheidt, is onze specialisatie in minimaal invasieve, esthetische en complexe restauratieve behandelingen.

Wie zoeken wij?

Een gedreven tandarts. Je wil gebruikmaken van de nieuwste technieken en technologieën. Je bent patiëntgericht en wil graag deel uitmaken van een hecht team. De persoonlijke werktijden zijn in onderling overleg te bespreken.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een praktijk met een toffe sfeer in een professioneel kader waarbij teamoverleg een prioriteit is? Een praktijk met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en flexibiliteit in werkdagen en uren? Neem dan contact op met administratie@cosmident.be of bel ons op het nummer 03/488 26 37.

Neem contact met ons op

U kan ons reeds beter leren kennen op Facebook en Instagram.