Skip to main content

Bij Cosmident streven we er voortdurend naar om onze diensten te verbeteren en ervoor te zorgen dat elke patiënt de best mogelijke zorg ontvangt. Om dit te bereiken, willen we graag een belangrijke update delen met betrekking tot ons afspraakbevestigingsbeleid.

Om onze planning zo efficiënt mogelijk te beheren en ervoor te zorgen dat we voldoende tijd hebben om al onze patiënten van dienst te zijn, vragen wij vriendelijk om elke afspraak minstens 48 uur van tevoren te bevestigen. Dit kan eenvoudig via e-mail of telefonisch.

We begrijpen dat onvoorziene omstandigheden kunnen optreden en dat plannen soms kunnen veranderen. Echter, om een soepele werking van onze praktijk te garanderen, behouden wij ons het recht voor om afspraken die niet binnen deze termijn zijn bevestigd, uit onze planning of agenda te schrappen. Dit stelt ons in staat om onze beschikbaarheid beter te beheren en iedereen de best mogelijke zorg te bieden.

We willen benadrukken dat ons hoofddoel altijd is om onze patiënten te helpen en hen te voorzien van hoogwaardige tandheelkundige zorg. Door tijdig te bevestigen, kunnen we onze inspanningen beter afstemmen op uw behoeften en zorgen voor een naadloze ervaring bij elk bezoek aan onze praktijk.

Mocht u vragen hebben over ons nieuwe afspraakbevestigingsbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.