Skip to main content
Wat is Cosmetologie eigenlijk?

Cosmetologie is de studie en toepassing van huidverzorging. Dankzij de cosmetologie moet u niet zelf experimenteren met allerlei huis-, tuin- en keukenmiddeltjes, maar kunt u zich laten behandelen voor specifieke huidproblemen zoals donkere kringen, pigmentvlekken, ouderdomstekenen, etc. Hiervoor kan u terecht bij Cosmiskin, waar Dr. Lr. Ilse Mollet zich richt op de diagnose en behandeling van allerhande huidaandoeningen. Denk concreet aan eczeem, acne, psoriasis, spataders, etc.

 

 

 

 

 

Voor volgende behandelingen kan u terecht bij Cosmiskin:

  • Allergologie
  • Acne problemen
  • Cosmetologie
  • Laserbehandelingen
  • Epilatielaserbehandelingen
  • Vasculaire laserbehandelingen

Ontdek meer op deze pagina. Of contacteer ons op 09/251 56 00.
Wij helpen u graag verder!