Skip to main content

stralend teamwork

De vertegenwoordigers
van de glimlach

Het Cosmident-team werkt efficiënt samen om steeds een passend antwoord te bieden op uw tandheelkundige vraag. U kan bij Cosmident terecht voor zowel algemene tandheelkunde als voor verschillende specialisaties.

Marco Tudts

Tandarts-specialist, esthetische tandheelkunde, implantoloog

Ik studeerde af als tandarts aan de Katholieke Universiteit van Leuven (KULeuven) in 1991. Daarna voltooide ik mijn postgraduaat in esthetische en prothetische tandheelkunde in 1994. Gedurende 12 jaar was ik parttime medewerker aan de KULeuven met complexe revalidatie als mijn belangrijkste onderzoeksonderwerp. Ik nam ook deel aan verschillende multicenter-studies. In 1996 startte ik de multidisciplinaire privépraktijk Cosmident, gespecialiseerd in complexe revalidaties. In 2004 behaalde ik een ‘Master of Science in Dentistry Implantology’ (Wetenschap van tandheelkundige implantologie) aan het NY Montefiore Medical Center (VS). In 2008 opende ik een trainingsfaciliteit voor tandartsen, die zich richt op implantologie, 3D-technologie, CAD/CAM en 3D-geleide chirurgie. Ik ben ook de oprichter van het BIOMET 3D Guided Navigator ©-systeem. Sinds 2015 ben ik staflid bij de afdeling Parodontologie en Implantologie van de UGent. Hier bereid ik momenteel mijn doctoraatsproefschrift voor over 3D-geleide chirurgie onder de promotie van Prof. H. De Bruyn.

Bruno Vanassche

Tandarts-specialist, Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde

“een tevreden patiënt?
dat is de kroon op ons werk”

Bob Elst

Tandtechnicus

Ik ben werkzaam in het labo van Cosmident als technicus. Vanuit mijn beleving is er maar één manier om de patiënt de juiste service te geven: via een praktijk met zo veel mogelijk kennis onder één dak. Hiermee bedoel ik de samenwerking tussen en expertise van tandarts, implantoloog en tandtechnicus. Als we binnen ons vakgebied onze kennis delen en omzetten in service, en daarbij gebruikmaken van de beste technieken, dan is de patiënt altijd de winnaar. We doen het top of we doen het niet. Onze patiënt verdient enkel het beste!

Steenkamp Anso

Tandtechniekster

Nele Heyns

Office Manager

Een drietal jaar geleden was ik uitgekeken op mijn job. Ik volgde daarom loopbaanbegeleiding en sprong in een nieuw avontuur. Ik schreef mij in voor een opleiding tot tandartsassistente bij Hivset in Turnhout. Om voor deze opleiding te slagen, moest ik op zoek naar een stageplaats. Zo kwam ik bij Cosmident terecht. Ik leerde hier mijn theoretische kennis omzetten in de praktijk. Ik kreeg hier kansen om te leren assisteren in alle aspecten van tandheelkunde, omdat hier een uitgebreid pakket aan behandelingen wordt aangeboden. Ik rondde mijn opleiding met glans af en kreeg de kans om te beginnen werken bij Cosmident. Deze kans greep ik met beide handen. Al snel kreeg ik de kans om door te groeien. Na enkele maanden als tandartsassistente en baliemedewerker, werd ik directiesecretaresse. Ik leerde zo een andere kant van de praktijk kennen, die mij erg interesseerde. Ooit vind je de job van je leven, en voor mij is dat deze job bij Cosmident.

Tatiana Miaos

Tandartsassistente

Ik behaalde mijn diploma tandarts in Oekraïne, vanwaar ik afkomstig ben. Toen ik in België aan de slag wou gaan, moest ik eerst nog drie jaar bij studeren. In 2006 begon ik bij Cosmident te werken. Ik kom nog steeds iedere dag met plezier naar de praktijk omwille van de aangename sfeer, het fijne team en het feit dat we werken met de nieuwste technologieën in tandheelkunde. De perfecte blend voor een geweldige werkplek.

Foruz Maryam

Mondhygiëniste

I will soon tell you all about my passion

Clemens Vicky

Tandartsassistente

I will soon tell you all about my passion

"perfectie is de som van onze passies"