stralend teamwork

De vertegenwoordigers
van de glimlach

Het Cosmident-team werkt efficiënt samen om steeds een passend antwoord te bieden op uw tandheelkundige vraag. U kan bij Cosmident terecht voor zowel algemene tandheelkunde als voor verschillende specialisaties.

Marco Tudts

Tandarts-specialist, esthetische tandheelkunde, implantoloog

Ik studeerde af als tandarts aan de Katholieke Universiteit van Leuven (KULeuven) in 1991. Daarna voltooide ik mijn postgraduaat in esthetische en prothetische tandheelkunde in 1994. Gedurende 12 jaar was ik parttime medewerker aan de KULeuven met complexe revalidatie als mijn belangrijkste onderzoeksonderwerp. Ik nam ook deel aan verschillende multicenter-studies. In 1996 startte ik de multidisciplinaire privépraktijk Cosmident, gespecialiseerd in complexe revalidaties. In 2004 behaalde ik een ‘Master of Science in Dentistry Implantology’ (Wetenschap van tandheelkundige implantologie) aan het NY Montefiore Medical Center (VS). In 2008 opende ik een trainingsfaciliteit voor tandartsen, die zich richt op implantologie, 3D-technologie, CAD/CAM en 3D-geleide chirurgie. Ik ben ook de oprichter van het BIOMET 3D Guided Navigator ©-systeem. Sinds 2015 ben ik staflid bij de afdeling Parodontologie en Implantologie van de UGent. Hier bereid ik momenteel mijn doctoraatsproefschrift voor over 3D-geleide chirurgie onder de promotie van Prof. H. De Bruyn.

Geert Hommez

Tandarts, specialist endodontologie

Prof Dhr. Geert Hommez studeerde voor tandarts aan de Universiteit Gent van 1991 tot 1996. Na zijn afstuderen combineerde hij zijn werk in een tandheelkundige praktijk met een assistentschap aan de Universiteit Gent. In 2004 behaalde Geert een doctoraat in de tandheelkunde in het vakgebied endodontologie, wat zowel zijn academische als klinische passie voor wortelkanaalbehandelingen aantoonde.

Geert was jarenlang werkzaam als Kliniekhoofd aan het Universitair Ziekenhuis Gent waar hij zich richtte op complexe wortelkanaalbehandelingen, maar ook op de integratie van de verschillende kennisgebieden binnen de gehele klinische tandheelkunde met als doel betere zorg voor de patiënten.

Naast zijn klinische activiteiten heeft Geert ook heel wat internationale wetenschappelijke publicaties geschreven binnen zijn vakgebied.

Geert zal eind van dit jaar bij ons starten en Maandag, Dinsdag , Woensdag en Donderdag aanwezig zijn.

“een tevreden patiënt?
dat is de kroon op ons werk”

Bruno Vanassche

Tandarts-specialist, Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde

Bob Elst

Tandtechnicus

Ik ben werkzaam in het labo van Cosmident als technicus. Vanuit mijn beleving is er maar één manier om de patiënt de juiste service te geven: via een praktijk met zo veel mogelijk kennis onder één dak. Hiermee bedoel ik de samenwerking tussen en expertise van tandarts, implantoloog en tandtechnicus. Als we binnen ons vakgebied onze kennis delen en omzetten in service, en daarbij gebruikmaken van de beste technieken, dan is de patiënt altijd de winnaar. We doen het top of we doen het niet. Onze patiënt verdient enkel het beste!

Nele Heyns

Office Manager

Een drietal jaar geleden was ik uitgekeken op mijn job. Ik volgde daarom loopbaanbegeleiding en sprong in een nieuw avontuur. Ik schreef mij in voor een opleiding tot tandartsassistente bij Hivset in Turnhout. Om voor deze opleiding te slagen, moest ik op zoek naar een stageplaats. Zo kwam ik bij Cosmident terecht. Ik leerde hier mijn theoretische kennis omzetten in de praktijk. Ik kreeg hier kansen om te leren assisteren in alle aspecten van tandheelkunde, omdat hier een uitgebreid pakket aan behandelingen wordt aangeboden. Ik rondde mijn opleiding met glans af en kreeg de kans om te beginnen werken bij Cosmident. Deze kans greep ik met beide handen. Al snel kreeg ik de kans om door te groeien. Na enkele maanden als tandartsassistente en baliemedewerker, werd ik directiesecretaresse. Ik leerde zo een andere kant van de praktijk kennen, die mij erg interesseerde. Ooit vind je de job van je leven, en voor mij is dat deze job bij Cosmident.

Imelda Gashi

Tandartsassistente

Ik ben in contact gekomen met tandartspraktijk Cosmident via mijn studie 'tandartsassistentie'. Ik kreeg de kans om mijn stage hier te doen en tijdens die stage heb ik op korte termijn veel geleerd. Meteen had ik een klik met het hele team. Iedereen vulde elkaar goed aan. Zowel de teamleden als ik waren tevreden over het werk dat ik gepresteerd had. Op het einde van mijn stage kreeg ik een contract aangeboden. Die kans heb ik zonder twijfelen gegrepen. Ik heb hier nog steeds geen spijt van. Elke dag ga ik met een glimlach naar mijn werk.

Tatiana Miaos

Tandartsassistente

Ik behaalde mijn diploma tandarts in Oekraïne, vanwaar ik afkomstig ben. Toen ik in België aan de slag wou gaan, moest ik eerst nog drie jaar bij studeren. In 2006 begon ik bij Cosmident te werken. Ik kom nog steeds iedere dag met plezier naar de praktijk omwille van de aangename sfeer, het fijne team en het feit dat we werken met de nieuwste technologieën in tandheelkunde. De perfecte blend voor een geweldige werkplek.

"perfectie is de som van onze passies"

Pauline Thijs

Tandartsassistente

Toen ik afstudeerde als zorgkundige, kwam ik erachter dat dit niet de job van dromen was. Ik schoolde me om tot tandartsassistente. Voor deze opleiding moest ik op zoek naar een stageplaats. Ik kwam bij Cosmident terecht, waar ik direct veel uitdaging zag door de variatie aan behandelingen. Bij Cosmident voelde ik me onmiddellijk welkom. Ik kon er heel veel werkervaring opdoen en ik was dan ook erg enthousiast toen ik er vast kon beginnen werken. Ik maak nu bijna een jaar deel uit van het Cosmident-team en ik leer elke dag nog bij. Het is een geweldige job!

Siham Messeria

Tandartsassistente

Na een succesvolle stageperiode in UZ Gent onder toezicht van Dr. Marco Tudts kreeg ik de kans om bij Cosmident te beginnen. Deze heb ik zonder twijfelen genomen! Wat ben ik nog steeds blij dat ik dat heb gedaan. Ik ben in een enorm leuk en enthousiaste team terecht gekomen waar ik met open armen werd ontvangen. Ik maak nu een paar maanden deel uit van de team en krijg nog steeds zoveel leerkansen.

"We make sure that you leave with a smile"