Skip to main content
Vacature

Wij zoeken een mondhygiënist(e)

met zin voor zelfontplooiing

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste mondhygiënist(e), je stelt diagnoses en behandelplannen en voert deze uit. Je werkt nauw samen met een hecht team om de kwaliteit van preventie en parodontale zorg op hoog niveau te houden.

Wie zijn wij?

Cosmident is een state of the art praktijk met een internationaal, jong team waar wij streven naar de beste tandheelkundige zorg voor elke patiënt. We zijn gelegen in Lier en is voorzien van de modernste technologieën en technieken.

Wat doen wij?

In onze praktijk verzorgen wij nascholingen voor collegae op het gebied van Praktijkmanagement, Restauratieve tandheelkunde en implantologie. Bovendien onderscheiden wij ons doordat we gespecialiseerd zijn in minimaal invasieve, esthetische & complexe restauratieve behandelingen.

Wie zoeken wij?

Een gedreven mondhygiëniste met het behaalde diploma ‘Bachelor in de Mondzorg’. Je wil gebruik maken van de nieuwste technieken en technologieën. Je bent patiëntgericht en wil graag deel uit maken van een hecht team.

Interesse?

Ben jij op zoek naar een praktijk met een toffe sfeer in een professioneel kader waarbij teamoverleg een prioriteit is? Een praktijk met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en flexibiliteit in werkdagen en uren? Neem dan contact op met administratie@cosmident.be of bel ons op het nummer 03/488 26 37.

Neem contact met ons op

U kan ons reeds beter leren kennen op Facebook en Instagram.