Skip to main content

Bij Cosmident investeren we in de gezondheid van ons allemaal. In de gemeenschappelijke ruimtes opteren we dan ook voor een maximale zekerheid in tijden van Corona. Hier ‘delen’ we als het ware de lucht met verschillende mensen. Uiteraard zorgen de individuele bescherming en ventilatie voor ieders veiligheid. Maar bij Cosmident gaan we voor meer dan 100 % zekerheid en daarom installeerden we de VK102 van Radic8. Deze installatie zorgt voor een onmiddellijke bescherming en doodt zelfs virussen in de lucht.

Door de VK102 verhinderen we de verspreiding van virussen in grote ruimtes

Het duurt geen uren of dagen om de lucht te zuiveren. De lucht moet maar een enkele keer door de installatie worden gezogen om te zuiveren. Het gaat door de gepatenteerde reactorkamer waar alle ziekteverwekkers en schadelijke micro-organismen in de lucht worden geneutraliseerd. Door de schone lucht zorgen we voor infectiebeheersing binnen en helpen we de verspreiding van virussen te voorkomen. De Viruskiller is ’s werelds hoogst gecertificeerde schoneluchttechnologie die pathogenen neutraliseert in grote ruimtes. Het werd uitvoerig getest en bleek efficiënt te zijn tegen het Coronavirus, Influenzavirus, etc. Momenteel is de Radic8 operationeel in de grootste ziekenhuizen van Zuid-Korea.